Website Privacy Notice - EU: n GDPR-tietojenkäsittelylainsäädännön mukaisesti.

1. ESITTELY

Tämä tietosuojatietopyyntö sisältää yksityiskohtia siitä, miten keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi käyttämällä sivustollamme https://classiccarbs.co.uk

Antamalla meille tietoja, olet oikeutettu meille, että olet yli 13-vuotiaita.

Emmanuel Grigoriou t / a Classic Carbs UK on rekisterinpitäjä, ja olemme vastuussa henkilötiedoista (tässä "me", "me" tai "meitä" tässä tietosuojatiedoissa).

Yhteystiedot

Meidän täydelliset tiedot ovat:
Classic Carbs UK
Emmanuel Grigoriou
18 St. Cuthberts Sulje
West Bromwich
West Midlands
B70 6TP
Yhdistynyt kuningaskunta

Oikeushenkilön täydellinen nimi: Emmanuel Grigoriou Trading Classic Carbs UK

Sähköpostiosoite: [Sähköposti suojattu]

On erittäin tärkeää, että sinusta saamamme tiedot ovat tarkkoja ja ajan tasalla. Kerro meille, jos henkilökohtaiset tiedot muuttuvat milloin tahansa sähköpostitse meille osoitteessa [Sähköposti suojattu]

2. MITÄ TIETOJA KERTYVÄT MEISTÄ, MITÄ TARKOITUS JA MITÄ MITÄ KÄYTETÄÄN
Henkilötiedoilla tarkoitetaan mitä tahansa tietoa, joka pystyy yksilöimään henkilön. Se ei sisällä nimettömät tiedot.

Voimme käsitellä sinulle seuraavat henkilötietoryhmät:

• Tiedonsiirtotieto, joka sisältää kaikki viestit, jotka lähetät meille, ovatko ne verkkosivuillamme olevan yhteydenottolomakkeen kautta sähköpostin, tekstin, sosiaalisen median viestinnän, sosiaalisen median lähettämisen tai muun viestin välityksellä. Käsittelemme näitä tietoja kommunikointiin kanssasi, rekisterinpidossa sekä laillisten vaatimusten laatimisessa, jatkamisessa tai puolustamisessa. Meidän lailliset perusteet tämän käsittelyn kannalta ovat oikeutetut intressimme, jotka tässä tapauksessa vastaavat vastattaviksi lähettämiimme ilmoituksiin, pidämme kirjaa ja luodaan, jatkamme tai puolustamme oikeussuojakeinoja.

• Asiakastiedot, jotka sisältävät tavaroita ja / tai palveluja koskevia tietoja, kuten nimesi, otsikon, laskutusosoitteen, toimitusosoitteen sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron, yhteystiedot ja ostotiedot. Harvoissa tapauksissa, kun maksat meille puhelimesta, heti kun maksusi on käynyt läpi, hävitämme ja hävitämme kortin tiedot. Prosessimme nämä tiedot toimittaaksemme tavaroita ja / tai palveluitamme ja pidämme kirjaa tällaisista liiketoimista. Meidän lailliset perusteet tämän käsittelyn kannalta ovat sopimuksen teon ja teidän välisen sopimuksen tekeminen ja / tai toimenpiteiden tekeminen pyynnöstäsi tällaisen sopimuksen tekemiseen.

• Käyttäjätiedot, jotka sisältävät tietoa siitä, miten käytät verkkosivustoamme ja mitä tahansa verkkopalvelua sekä mitä tietoja lähetät julkaisemiseen verkkosivuillamme tai muilla online-palveluilla, kuten Facebook-sivulla. Prosessimme nämä tiedot toimimaan verkkosivustollamme ja varmistamalla, että asiaankuuluvaa sisältöä tarjotaan sinulle, varmistaaksemme verkkosivustosi turvallisuuden, ylläpidä verkkosivuiltamme ja / tai tietokantojamme varmuuskopioita ja mahdollistamaan verkkosivuston julkaisemisen ja hallinnan sekä muut verkkopalvelut ja liiketoimintaa. Meidän oikeutemme perusta tässä käsittelyssä ovat oikeutetut intressimme, jotka tässä tapauksessa antavat meille mahdollisuuden hallita verkkosivustoamme ja liiketoimintamme asianmukaisesti.

• Tekniset tiedot, jotka sisältävät tietoja verkkosivustosi käytöstä ja verkkopalveluista, kuten IP-osoitteesta, kirjautumistiedoista, selaimesi yksityiskohtaisista tiedoista, vierailustemme pituudesta verkkosivuillamme, sivunäkymissä ja navigointipoluissa. kertaa, kun käytät verkkosivustoamme, aikavyöhykkeen asetuksia ja muuta tekniikkaa laitteissa, joita käytät sivuillamme. Tietojen lähde on analyysimme seurantajärjestelmästämme. Prosessimme nämä tiedot analysoimaan verkkosivustojemme ja muiden verkkopalvelujen käyttöä, hallitsemaan ja suojelemaan liiketoimintamme ja verkkosivustosi, antamaan sinulle sopivia verkkosivustoja ja mainoksia sekä ymmärtämään mainostemme tehokkuutta. Meidän lailliset perusteet tässä käsittelyssä ovat oikeutetut intressimme, jotka tässä tapauksessa antavat meille mahdollisuuden hallita verkkosivustoamme ja liiketoimintaamme asianmukaisesti ja kasvattaa liiketoimintaamme sekä päättää markkinointistrategiastamme.

• Markkinointitiedot, jotka sisältävät tietoja mieltymyksistäsi markkinoinnin vastaanottamisessa meiltä ja viestintäominaisuuksilta. Käsittelemme näitä tietoja, jotta voimme osallistua kampanjoihin, kuten esimerkiksi kilpailuihin, palkintoihin ja ilmaisiin lahjoituksiin, toimittaa sinulle asiaankuuluvia verkkosivustoja ja mainoksia sekä mitata tai ymmärtää tämän mainonnan tehokkuutta. Meidän lailliset perusteet tässä käsittelyssä ovat oikeutetut intressimme, jotka tässä tapauksessa tutkivat, miten asiakkaat käyttävät tuotteitamme / palveluitamme, kehittävät niitä, kasvattavat liiketoimintaamme ja päättävät markkinointistrategiastamme.

• Voimme käyttää asiakastietoja, käyttäjätietoja, teknisiä tietoja ja markkinointitietoja toimittamaan sinulle sinulle sopivia verkkosivustoja ja mainoksia (kuten Facebook-mainoksia tai muita näyttömainoksia) ja mitata tai ymmärtää mainoksemme tehokkuutta. Meidän lailliset perusteet tämän käsittelyn kannalta ovat oikeutettuja etuja, jotka ovat liiketoiminnan kasvattaminen. Voimme käyttää tällaisia ​​tietoja myös muiden markkinointiviestien lähettämiseen sinulle. Meidän lailliset perusteet tämän käsittelyn kannalta ovat joko suostumus tai oikeutetut intressit (eli liiketoiminnan kasvattaminen).

Herkät tiedot

Emme kerää mitään herkkiä tietoja sinusta. Herkät tiedot viittaavat tietoihin, jotka sisältävät tietoja rodusta tai etnisestä alkuperästä, uskonnollisesta tai filosofisesta vakaumuksesta, seksielämästä, seksuaalisesta suuntautumisesta, poliittisista mielipiteistä, ammattiliiton jäsenyydestä, terveydentilastasi sekä geneettisistä ja biometrisistä tiedoista. Emme kerää tietoja rikostuomioista ja rikoksista.
Jos meiltä vaaditaan henkilötietojen keräämistä lailla tai sopimuksen ehtojen mukaisesti ja et anna meille näitä tietoja pyydettäessä, emme välttämättä pysty tekemään sopimusta (esimerkiksi toimittamaan tavaroita tai palveluita sinulle). Jos et anna meille pyydettyjä tietoja, saatamme joutua perumaan tilaamasi tuotteen tai palvelun, mutta jos teemme, ilmoitamme sinulle sinä päivänä.

Käytämme vain henkilötietojasi tarkoitukseen, jota varten se on kerätty tai jos se on kohtuullisen yhteensopiva. Jos tarvitsemme tietojasi riippumat- tomalle uudelle tarkoitukselle, kerromme ja selitämme käsittelyn oikeudelliset perusteet.

Voimme käsitellä henkilötietojasi ilman tietojasi tai suostumustasi, jos tämä on lain edellyttämää tai sallittua.

3. MITÄ KERTYVÄT HENKILÖTIEDOT

Voimme kerätä tietoja sinusta, kun toimitat meille tietoja suoraan (esimerkiksi täyttämällä lomakkeet sivustollamme tai lähettämällä meille sähköpostia). Voimme automaattisesti kerätä tietyt tiedot sinulta, kun käytät verkkosivustoamme evästeiden ja vastaavien tekniikoiden avulla. Katso evästeestämme lisätietoja tästä: https://classiccarbs.co.uk/cookie-policy.

Voimme saada tietoja kolmansilta osapuolilta, kuten analytiikan tarjoajilta, kuten Googlesta EU: n ulkopuolelta, EU: n ulkopuolella sijaitsevista mainontaverkostoista, kuten Facebookista, kuten EU: n ulkopuolella sijaitsevista hakutietopalvelujen tarjoajista, teknisistä, maksu- ja jakelupalvelujen tarjoajista , kuten tiedot välittäjät tai aggregoijat.

Voimme myös saada tietoja julkisesti saatavilla olevista lähteistä, kuten EU: n sisällä sijaitsevista yritystaloista ja vaaliluettelosta.

4. MARKKINOINTIOHJELMAT

Meidän laillinen laillamme käsitellä henkilötietojasi lähettämään sinulle markkinointiviestinnän on joko suostumuksesi tai oikeutetut intressimme (eli kasvattaa liiketoimintaamme).

Yksityisyyden suojaa ja sähköistä viestintää koskevien sääntöjen mukaan voimme lähettää sinulle markkinointiviestintää, jos (i) teet ostoksen tai pyysit tietoa tuotteistamme tai palveluistamme tai (ii) olet sopinut markkinointiviestinnän vastaanottamisesta ja joka tapauksessa eivät ole päättäneet saada tällaisia ​​ilmoituksia sen jälkeen. Näiden sääntöjen mukaan, jos olet osakeyhtiö, voimme lähettää sinulle sähköpostiviestejä ilman sinun suostumustasi. Voit silti valita, että et saa markkinointisähköpostia milloin tahansa.

Ennen kuin jaamme henkilötietosi kolmannen osapuolen kanssa omaa markkinointitarkoitusta varten, saamme nimenomainen suostumuksesi.

Voit pyytää meitä tai kolmansia osapuolia lopettamaan markkinointiviestien lähettämisen milloin tahansa noudattamalla viestejä, jotka on lähetetty sinulle lähetettyihin markkinointiviesteihin.

Jos hylkäät markkinointiviestinnän vastaanoton, tämä opt-out -lauseke ei koske muita tapahtumia, kuten ostoksia, takuun rekisteröintejä jne.

5. HENKILÖTIETOJEN ILMOITTAMINEN

Saatat joutua jakamaan henkilötietosi seuraavien osapuolten kanssa:

• Palveluntarjoajat, jotka tarjoavat IT- ja järjestelmänhallintapalveluja.
• Asiantuntijat, mukaan lukien lakimiehet, pankkiirit, tilintarkastajat ja vakuutusyhtiöt
• Valtiolliset elimet, jotka vaativat meitä raportoimaan käsittelytoimista.
• Kolmannet osapuolet, joille myymme, siirrämme tai sulaututamme osia liiketoimintamme tai omaisuuttamme.

Vaadimme kaikkia kolmansia osapuolia, joille siirrämme tietosi kunnioittamaan henkilötietojesi turvallisuutta ja hoitamaan sitä lakien mukaisesti. Salli vain tällaiset kolmannet osapuolet käsittelemään henkilötietojasi tiettyihin tarkoituksiin ja ohjeiden mukaisesti.

6. KANSAINVÄLISET SIIRRET - JOS SIIRRYT ETA: N POISSA:

Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuoliset maat eivät aina tarjoa henkilötietojensa tasoa, joten eurooppalailla on kielletty henkilötietojen siirto ETA: n ulkopuolelle, ellei siirto täytä tiettyjä ehtoja.

Tietyt kolmannen osapuolemme palveluntarjoajat perustuvat Euroopan talousalueen ulkopuolelle, joten niiden henkilötietojen käsittelyyn liittyy tietojen siirtämistä Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Aina kun siirrämme henkilötietosi ETA-alueelta, pyrimme kaikin tavoin varmistamaan samanlaisen tietoturvan varmistamalla vähintään yhden seuraavista suojatoimista:

• Siirrämme henkilötietosi vain niille maille, jotka Euroopan komissio on hyväksynyt, koska ne tarjoavat riittävän suojan henkilötietojen osalta; tai
• Jos käytämme tiettyjä palveluntarjoajia, voimme käyttää Euroopan komission hyväksymiä erityisiä sopimuksia tai käytännesääntöjä tai sertifiointimekanismeja, jotka antavat henkilötiedoille saman suojan Euroopassa; tai
• Jos käytämme US-pohjaisia ​​palveluntarjoajia, jotka ovat osa EU: n ja USA: n yksityisyyden suojaa, voimme siirtää tietoja niille, koska niillä on vastaavat suojalausekkeet.
Jos mikään yllä olevista suojatoimista ei ole käytettävissä, voimme pyytää nimenomaista suostumustasi tiettyyn siirtoon. Sinulla on oikeus peruuttaa tämä suostumus milloin tahansa.

7. TIETOTURVA

Olemme ottaneet käyttöön turvatoimenpiteitä, joilla estetään henkilötietosi vahingossa menetetyt, käytetyt, muutetut, paljastetut tai käyttöoikeudet ilman lupaa. Sallimme myös henkilötietojesi pääsyn vain niille työntekijöille ja yhteistyökumppaneille, joilla on liiketoiminnan tarvetta tietää tällaiset tiedot. He käsittelevät vain henkilötietojasi ohjeidemme mukaisesti, ja heidän pitää säilyttää se luottamuksellisina.

Meillä on käytössään menettelyjä epäillyn henkilötietojen rikkomisen käsittelemiseksi ja ilmoitamme sinulle ja mahdolliselle sääntelijälle rikkomuksesta, jos meitä vaaditaan laillisesti.

8. TIETOTURVALLISUUS

Säilytämme henkilötietosi vain niin kauan kuin ne ovat tarpeellisia sen tarkoituksen täyttämiseksi, johon olemme keränneet, mukaan lukien oikeudellisten, kirjanpito- tai raportointivaatimusten täyttämiseksi.

Kun päätetään, mikä oikea aika on tietojen säilyttäminen, tarkastelemme sen määrää, luonnetta ja herkkyyttä, mahdollisia vahingollisia riskejä luvattomasta käytöstä tai paljastamisesta, prosessointitarkoituksiin, jos ne voidaan saavuttaa muilla keinoilla ja oikeudellisilla vaatimuksilla.

Verotuksessa laissa edellytetään, että säilytetään asiakkaidemme perustiedot (mukaan lukien yhteystiedot, henkilöllisyys, taloudellinen ja transaktiotieto) kuuden vuoden ajan asiakkaiden lopettamisen jälkeen.

Joissakin tilanteissa voimme anonymisoida henkilötietosi tutkimus- tai tilastotarkoituksiin, jolloin voimme käyttää näitä tietoja määrittelemättömäksi ajaksi ilman erillistä ilmoitusta sinulle.

9. OIKEUDET

Tietosuojalainsäädännön mukaan sinulla on henkilötietojesi oikeuksia, joihin sisältyy oikeus pyytää, korjata, poistaa, rajoittaa, siirtää, vastustaa käsittelyä, siirtää tietoja ja (jos laillinen käsittelyperuste on suostumus) peruuttaa suostumuksensa.

Näitä oikeuksia on enemmän:
https://ico.org.uk/for-organisations/guide-to-the-general-data-protection-regulation-gdpr/individual-rights/
Jos haluat käyttää jotain edellä mainituista oikeuksista, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [Sähköposti suojattu]
Sinun ei tarvitse maksaa maksua, jolla pääset käsiksi henkilötietoihisi (tai käyttämään muita oikeuksia). Voimme kuitenkin veloittaa kohtuullisen hinnan, jos pyyntösi on selvästi perusteeton, toistuva tai liiallinen tai kieltäytyy noudattamasta pyyntöäsi näissä olosuhteissa.

Meidän on ehkä pyydettävä tiettyjä tietoja auttaaksemme sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ja varmistamaan oikeuden käyttää henkilötietoja (tai käyttää muita oikeuksiasi). Tämä on turvatoimenpide sen varmistamiseksi, ettei henkilötietoja paljasteta kenellekään henkilölle, jolla ei ole oikeutta vastaanottaa sitä. Voimme myös ottaa sinuun yhteyttä pyytääkseen lisätietoja pyyntönne nopeuttaa vastaustasi.

Yritämme vastata kaikkiin oikeutettuihin pyyntöihin kuukauden kuluessa. Joskus pyyntö on erityisen monimutkainen tai sinulla on tehty useita pyyntöjä. Tällöin ilmoitamme sinulle.

Jos et ole tyytyväinen siihen, miten keräämme ja käytämme tietojasi, sinulla on oikeus valittaa tietosuojaa käsittelevän tietosuojavaltuutetun (Information Commissioner's Office, ICO) virastolle (www.ico.org.uk). Meidän pitäisi olla kiitollisia, jos otat yhteyttä meihin ensin, jos sinulla on valitus, jotta voimme yrittää ratkaista sen sinulle.

10. KOLMANNEN OSAPUOLIT

Tämä verkkosivusto voi sisältää linkkejä kolmannen osapuolen sivustoihin, laajennuksiin ja sovelluksiin. Napauttamalla näitä linkkejä tai sallimalla kyseiset yhteydet voit antaa kolmannen osapuolen kerätä tai jakaa tietoja sinusta. Emme hallitse näitä kolmannen osapuolen verkkosivustoja eivätkä ole vastuussa heidän tietosuojalausekkeistaan. Kun poistut sivuistamme, suosittelemme lukemaan jokaisen verkkosivuston tietosuojailmoituksen.

11. KEKSIT

Voit asettaa selaimesi kieltämään kaikki tai tietyt selaimen evästeet tai ilmoittamaan sinulle, milloin verkkosivustot asettavat tai käytä evästeitä. Jos poistat tai hylkäät evästeet, huomaa, että jotkin tämän sivuston osista eivät ole käytettävissä tai eivät toimi oikein. Lisätietoja käyttämistämme evästeistä on osoitteessa https://classiccarbarsco.uk/cookie-policy

MUUTA HUOMAUTUS:
Kuten minkä tahansa hallinnollisen ja juridisen ilmoitussivun kautta, tämän sivun sisältö voi muuttua ja muuttua ajan myötä. Näin ollen tämä sivu voisi lukea eri tavoin kuin seuraava vieras. Nämä muutokset ovat välttämättömiä ja ClassicCarbs.co.uk suorittaa sen sekä sinun että ClassicCarbs.co.uk-sivuston suojaamiseksi. Jos tämä sivu on sinulle tärkeä, sinun kannattaa tarkistaa usein, koska mitään muuta ilmoitusta muuttuneesta sisällöstä ei anneta ennen tai jälkeen muutoksen voimaan.

Kysymyksesi / kommenttisi / KOSKEE:
Voit myös käydä www.allaboutcookies.org (…tai https://www.aboutcookies.org/ ) lisätietoja evästeistä, myös siitä, miten kaikki evästeet poistetaan selaimestasi, kun olet poistunut sivustoltamme.

Jos sinulla on kysyttävää tämän sivun sisällöstä tai haluat vain tavoittaa meidät muusta syystä, voit tehdä sen seuraavalla linkillä: https://classiccarbs.co.uk/contact-us